Looking For Anything Specific?

Τσιτσιπάς : Τσιτσιπάς: «Δεν είχα τον έλεγχο στα χτυπήματά μου» - ΤΑ ΝΕΑ - Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε.

Τσιτσιπάς : Τσιτσιπάς: «Δεν είχα τον έλεγχο στα χτυπήματά μου» - ΤΑ ΝΕΑ - Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε.. Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς!

Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρίγκιπας στο Μόντε Κάρλο, υπέταξε τον ...
Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρίγκιπας στο Μόντε Κάρλο, υπέταξε τον ... from www.flash.gr
«τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros.

«ηξερα ότι κάτι ετοιμάζει στο match point».

Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. 174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε.

Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. I play tennis because it's my. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον.

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά της Μασσαλίας ...
Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά της Μασσαλίας ... from www.iefimerida.gr
«νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. #τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of.

I play tennis because it's my.

Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. I play tennis because it's my. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. #τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ.

Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ.

«Τσιτσιπάς, ο επαναστάτης πρίγκιπας του παγκόσμιου τένις»
«Τσιτσιπάς, ο επαναστάτης πρίγκιπας του παγκόσμιου τένις» from www.newsit.gr
#τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς!

«βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid).

I play tennis because it's my. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. #τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of. Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην.

Posting Komentar

0 Komentar